ងៃអង្គារ៍ ៣រោចខែមាឃ ឆ្នាំកុរ ពស ២៥៦៣ ត្រូវនិង ថ្ងៃទី១១ ខែ កុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២០ លោក ផាត់ សារុន ប្រធានការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាលបានចូលរួមសិក្ខាសាលាស្តីអំពី ការៀបរៀងបទអន្តរាគមន៍លើសុវត្ថិភាពចំណីអាហារដល់អ្នកពាក់ព័ន្ធ សម្រាប់ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជារៀបចំដោយវិទ្យាស្ថានជាតិស្រាវជ្រាវ សុខភាពសត្វនិងផលិតកម្មសត្វនៅសណ្ឋាគារហ៊ីម៉ាវ៉ារី ភ្នំពេញក្រោមអធិបតីលោកបណ្ឌិត ស៊ន សាន អគ្គនាយករងនៃអគ្គនាយកដ្ឋាន សុខភាពសត្វនិងផលិតកម្មសត្វ។គោលបំណងសត្វផលិតនិង សាច់សត្វចេញពីទីសត្វឃាត និងលក់នៅលើទីផ្សារគឺគ្មានមេរោគ ដើម្បីធានាសុវត្ថិភាពដល់អ្នកបរិភោគ។
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម