យោងតាមរបាយកាណ៍របស់មន្រ្តីទីផ្សាររបស់មន្ទីរកសិកម្ម
រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ ពីតំលៃលក់រាយបន្លែ,ត្រី និងសាច់
សំខាន់ៗក្នុងផ្សារពោធិ៍សាត់ និងផ្សារភូពុយ នៅថ្ងៃចន្ទ ២រោច
ខែកត្ដិក ឆ្នាំជូត ទោស័ក ពស ២៥៦៤ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី០២ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២០ បានឱ្យដឹងពីតំលៃដូចខាងក្រោម៖
⁃ បន្លែ :ឆៃថាវ ១គ.ក្រ = ៣,០០០៛ ម្រះ ១គ.ក្រ= ៤,០០០៛
ស្ពៃក្ដោប ១គ.ក្រ= ៣,០០០៛ ខាត់ណាដើម ១គ.ក្រ= ១០,០០០៛
ត្រសក់ ១គ.ក្រ= ៣,០០០៛ សាលាដ៍ ១គ.ក្រ= ១៣,០០០៛
ប៉េងប៉ោះ ១គ.ក្រ= ៣,៨០០៛ សណ្ដែកគួ ១គ.ក្រ= ៧,០០០៛
ត្រកួនចិន ១គ.ក្រ= ៣,៥០០៛ ស្ពៃខៀវ ១គ.ក្រ= ៧,០០០៛
ផ្កាខាត់ណា ១គ.ក្រ= ១០,០០០៛ ស្ពៃតឿ ១គ.ក្រ= ៨,០០០៛
ស្ពៃចង្កឹះ ១គ.ក្រ= ៨,០០០៛ ត្រប់មូល ១គ.ក្រ= ៣,៦០០៛
ត្រប់វែង ១គ.ក្រ= ៣,៨០០៛ ននោង ១គ.ក្រ= ៤,០០០៛
ត្រឡាច ១គ.ក្រ= ៣,៦០០៛ ល្ពៅ ១គ.ក្រ= ៣,០០០៛
⁃ ត្រី , សាច់ :ត្រីរ៉ស់ស្រែ ១គ.ក្រ= ១៦,០០០៛ ត្រីរ៉ស់ចិញ្ចឹម ១គ.ក្រ= ៨,៥០០៛ ត្រីឆ្ដោចិញ្ចឹម ១គ.ក្រ= ១៣,៥០០៛
ត្រីអណ្ដែងលឿង ១គ.ក្រ= ១០,០០០៛
ត្រីអណ្ដែងរឹង១គ.ក្រ= ៦,០០០៛ ត្រីប្រា១គ.ក្រ= ៦,០០០៛
សាច់ជ្រូកសុទ្ធ ១គ.ក្រ= ២០,០០០៛
សាច់ជ្រូកលាយខ្លាញ់ ១គ.ក្រ= ១៨,០០០៛ សាច់គោល្អ ១គ.ក្រ
= ៣៥,០០០៛ សាច់មាន់ស្រែ ១គ.ក្រ= ២២,០០០៛
សាច់ទា ១គ.ក្រ= ១២,០០០៛
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម